Al-Qaeda ofera downloaduri video pe mobil!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.178 ori
<b>Al-Qaeda ofera downloaduri video pe mobil!</b>Oricat de ciudat ar parea Al-Quaeda isi lanseaza o varianta mobila a site-ului, permitand fanilor (si fanaticilor) sai si membrilor sa isi priveasa liderii de pe telefoanele mobile. Anuntul in legatura cu un serviciu de clipuri video downloadabile pe...

Oricat de ciudat ar parea Al-Quaeda isi lanseaza o varianta mobila a site-ului, permitand fanilor (si fanaticilor) sai si membrilor sa isi priveasa liderii de pe telefoanele mobile.

Anuntul in legatura cu un serviciu de clipuri video downloadabile pe mobil, lansat de catre factiunea terorista, a fost facut vineri de catre aripa media al-Qaeda, al-Sahab, pe site-uri folosite de catre militantii Islamisti. De sambata, 8 clipuri inregistrate in prealabil au fost uploadate, inclusiv un tribut recent pentru Abu Musab al-Zarqawi, fostul lider al-Qaeda ucis in Irak de catre fortele americane in iunie 2006.

Vor urma oare si continuturi mai dure: executii, footage cu prizonieri de razboi sau amenintari video? Sau vom vedea latura "umana" a factiunii teroriste? Ii vom vedea pe militanti in talk-showuri, jucand fotbal sau consumand produse americane? Suntem curiosi ce fel de platforma mobila foloseste aceasta factiune si daca vom vedea in viitorul apropiat si un canal YouTube destinat Al-Qaeda.

Mai multe detalii pe site-ul: USATODAY.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×