Al-Qaeda ofera downloaduri video pe mobil!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.191 ori
<b>Al-Qaeda ofera downloaduri video pe mobil!</b>Oricat de ciudat ar parea Al-Quaeda isi lanseaza o varianta mobila a site-ului, permitand fanilor (si fanaticilor) sai si membrilor sa isi priveasa liderii de pe telefoanele mobile. Anuntul in legatura cu un serviciu de clipuri video downloadabile pe...

Oricat de ciudat ar parea Al-Quaeda isi lanseaza o varianta mobila a site-ului, permitand fanilor (si fanaticilor) sai si membrilor sa isi priveasa liderii de pe telefoanele mobile.

Anuntul in legatura cu un serviciu de clipuri video downloadabile pe mobil, lansat de catre factiunea terorista, a fost facut vineri de catre aripa media al-Qaeda, al-Sahab, pe site-uri folosite de catre militantii Islamisti. De sambata, 8 clipuri inregistrate in prealabil au fost uploadate, inclusiv un tribut recent pentru Abu Musab al-Zarqawi, fostul lider al-Qaeda ucis in Irak de catre fortele americane in iunie 2006.

Vor urma oare si continuturi mai dure: executii, footage cu prizonieri de razboi sau amenintari video? Sau vom vedea latura "umana" a factiunii teroriste? Ii vom vedea pe militanti in talk-showuri, jucand fotbal sau consumand produse americane? Suntem curiosi ce fel de platforma mobila foloseste aceasta factiune si daca vom vedea in viitorul apropiat si un canal YouTube destinat Al-Qaeda.

Mai multe detalii pe site-ul: USATODAY.com


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×