Interfața camerei foto de pe noile terminale Moto G4 ne amintește de...Nokia

817 ori
<b>Interfața camerei foto de pe noile terminale Moto G4 ne amintește de...Nokia</b>Odată cu noile smartphone-uri Moto G4 lansate în cursul zilei de ieri, Lenovo aduce la pachet și o nouă aplicație pentru camera foto, una ce ne amintește foarte mult de Lumia Camera. Spunem asta pentru că în modul Pro avem parte de o interfață identică

La pachet cu noile terminale Moto G4 lansate în cursul zilei de ieri de către Lenovo, a fost inclusă și o nouă aplicație pentru camera foto. Interesant este faptul că există și un mod PRO aici, unul ce ne amintește foarte mult de interfața utilizată de către Nokia/Microsoft pe terminalele sale, aceasta fiind numită Lumia Pro Camera.

Spunem asta pentru că Lenovo decide să ofere un setup similar prin care expunerea, balansul de alb și nivelul ISO, dar și alte elemente, pot fi controlate prin intermediul unor slide-uri afișate sub forma unor semicercuri pe întregul ecran. 

Vă amintim că modelul Moto G4 Plus este cel mai bine pus la punct pe partea de fotografiere, acesta oferind un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser pentru focalizare și bliț dual-tone. Există și numeroase funcții incluse în aplicația camera, printre acestea numărându-se următoarele: Quick Capture, Best Shot, Captură în rafală, panoramă, auto HDR și posibilitatea de captură foto printr-o simplă apăsare pe ecran.

De menționat faptul că Moto G4 Play nu beneficiază de acest mod Pro pe care îl puteți vedea reprezentat în imaginea de mai sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×