Cel mai recent teaser Allview pare să facă aluzie la o cameră video ce poate filma la 360 grade

918 ori
<b>Cel mai recent teaser Allview pare să facă aluzie la o cameră video ce poate filma la 360 grade</b>După ce anterior cei de la Allview au venit pe piață cu un set propriu de ochelari VR, se pare că pentru viitorul apropiat ni se pregătește o lansare și mai interesantă. În teaserul dezvăluit chiar astăzi se face aluzie la o cameră video ce poate filma

Nu demult cei de la Allview au adus pe piață și VISUAL VR - un set special destinat pentru consumul de materiale virtual reality și oferit cadou alături de unele smartphone-uri din gamă. Pentru viitorul apropiat se pare că ni se pregătește un produs și mai interesant, fiind vorba cel mai probabil despre o cameră video capabilă să filmeze la 360 grade - detaliu ce ne este dezvăluit de către teaserul de mai sus.

Acest dispozitiv se va numi Allview Visual 360 și scopul lui este acela de a ne permite captura aventurilor noastre la 360 grade - fiind perfect pentru vizionarea ulterioară via o pereche de ochelari VR. Ne putem aștepta la un produs cu design similar celui adoptat de către LG 360 Cam, sau de ce nu poate chiar unul ce va adopta forma lui Samsung Gear 360, acestea fiind disponibile pe piață la prețuri de peste 1.000 lei.

Dacă într-adevăr cei de la Allview plănuiesc lansarea unui asemenea device, atunci ne așteptăm bineînțeles și la un preț mult mai accesibil decât variantele mai sus menționate. Rămâne să vedem noi materiale teaser în zilele viitoare, și desigur să aflăm mai multe detalii despre Visual 360. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×