Alcatel One Touch Idol 2 Mini hands on preview: model dual SIM midrange cu interfață jucăușă (Retro MWC - 2014 Video)

987 ori
<b>Alcatel One Touch Idol 2 Mini hands on preview: model dual SIM midrange cu interfață jucăușă (Retro MWC - 2014 Video)</b>Alcatel ne arată o fată nouă de când a fost cumpărată de către chinezii de la TCL cu ani în urmă. Astfel nu ne mai miră când această companie lansează o serie de telefoane și tablete de calitate, cum sunt cele prezentate la MWC 2014. Unul...

Alcatel ne arată o fată nouă de când a fost cumpărată de către chinezii de la TCL cu ani în urmă. Astfel nu ne mai miră când această companie lansează o serie de telefoane și tablete de calitate, cum sunt cele prezentate la MWC 2014. Unul dintre aceste modele este și Alcatel One Touch Idol 2 Mini, care primește un preview hands on mai jos.

Observăm că acest terminal este destul de subțire, are o interfață jucăușă, cu iconuri colorate și are un format dreptunghiular cu margini subțiri ale ecranului. Idol 2 Mini va avea și o versiune dual SIM și va sosi în magazine chiar în această lună. El integrează un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli.

Alcatel One Touch Idol 2 Mini

Telefonul măsoară 7.9 mm în grosime și vine cu dotări precum 1 GB RAM, 4 GB memorie internă (8 GB pe modelul dual SIM), plus conectivitate HSDPA cu viteza de download de 42 Mbps. în spate avem o cameră de 8 megapixeli, iar handsetul rulează Android 4.3 folosind un procesor quad core de 1.2 GHz.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×