Alcatel One Touch Idol 2 Mini hands on preview: model dual SIM midrange cu interfață jucăușă (Retro MWC - 2014 Video)

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 964 ori
<b>Alcatel One Touch Idol 2 Mini hands on preview: model dual SIM midrange cu interfață jucăușă (Retro MWC - 2014 Video)</b>Alcatel ne arată o fată nouă de când a fost cumpărată de către chinezii de la TCL cu ani în urmă. Astfel nu ne mai miră când această companie lansează o serie de telefoane și tablete de calitate, cum sunt cele prezentate la MWC 2014. Unul...

Alcatel ne arată o fată nouă de când a fost cumpărată de către chinezii de la TCL cu ani în urmă. Astfel nu ne mai miră când această companie lansează o serie de telefoane și tablete de calitate, cum sunt cele prezentate la MWC 2014. Unul dintre aceste modele este și Alcatel One Touch Idol 2 Mini, care primește un preview hands on mai jos.

Observăm că acest terminal este destul de subțire, are o interfață jucăușă, cu iconuri colorate și are un format dreptunghiular cu margini subțiri ale ecranului. Idol 2 Mini va avea și o versiune dual SIM și va sosi în magazine chiar în această lună. El integrează un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli.

Alcatel One Touch Idol 2 Mini

Telefonul măsoară 7.9 mm în grosime și vine cu dotări precum 1 GB RAM, 4 GB memorie internă (8 GB pe modelul dual SIM), plus conectivitate HSDPA cu viteza de download de 42 Mbps. în spate avem o cameră de 8 megapixeli, iar handsetul rulează Android 4.3 folosind un procesor quad core de 1.2 GHz.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×