LG G3 (D850) ar putea veni cu un display QHD potrivit unui User Agent Profile scăpat pe site-ul oficial LG

970 ori
<b>LG G3 (D850) ar putea veni cu un display QHD potrivit unui User Agent Profile scăpat pe site-ul oficial LG</b>Deși LG G2 este un terminal foarte arătos care încă face față cu brio pe piață, chiar și după lansarea noului flgaship al companiei coreene Samsung, cei de la LG au în plan ca următoarea generație, și anume LG G3 să fie lansată la...

Deși LG G2 este un terminal foarte arătos care încă face față cu brio pe piață, chiar și după lansarea noului flgaship al companiei coreene Samsung, cei de la LG au în plan ca următoarea generație, și anume LG G3 să fie lansată la începutul acestei veri.

De curând, o serie de documente User Agent Profile scăpate pe website-ul LG scot la iveală că device-ul LG D850 (G3) va dispune de un display Quad HD cu rezoluție 1440x2560 pixeli. Printre versiunile care au apărut până în acest moment pe web, se numără și VS985, o versiune ce ar putea fi special creată pentru operatorul american Verizon.

Se așteaptă ca noul LG G3 să vină cu un display Quad HD de 5.5 inch, display ce va avea o densitate de 534 ppi. De asemenea, ne așteptăm și la o cameră foto îmbunătățită și un procesor quad-core de ultimă generație (ex: Snapdragon 801), sau de ce nu chiar și un octo-core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×