Din această toamnă, Romtelecom și Cosmote vor fi cunoscute sub denumirea T-Mobile după un proces de rebranding

2.565 ori
<b>Din această toamnă, Romtelecom și Cosmote vor fi cunoscute sub denumirea T-Mobile după un proces de rebranding</b>în cursul zilei de ieri, 12 martie, Consiliul de Administrație Romtelecom a aprobat rebrandingul companiei sub brandul german Deutsche Telekom, acesta din urmă fiind principalul acționar al grupului OTE, care deține 54% din acțiunile Romtelecom....

în cursul zilei de ieri, 12 martie, Consiliul de Administrație Romtelecom a aprobat rebrandingul companiei sub brandul german Deutsche Telekom, acesta din urmă fiind principalul acționar al grupului OTE, care deține 54% din acțiunile Romtelecom.

De asemenea, odată cu această convocare a Consiliului de Administrație s-a stabilit și termenul estimativ pentru finalizarea operațiunii de rebranding, și anume 12 septembrie 2014. Totodată, pe lângă Romtelecom, și operatorul Cosmote va beneficia de același rebranding, acesta făcând parte tot din grupul OTE, unde Deutsche Telekom (T-Mobile) este acționarul principal.

Printre votanții acestui rebranding Romtelecom s-au aflat și reprezentații statului român din cadrul Consiliului de Administrație. Aflăm și faptul că bugetul total al acestui proces de rebranding al companiei de telefonie fixă va fi de aproximativ 10 milioane de euro, sumă în care este inclusă atât publicitatea, cât și remodelarea magazinelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×