Alcatel One Touch Net, un telefon cu servicii Yahoo integrate

1.568 ori
<b>Alcatel One Touch Net, un telefon cu servicii Yahoo integrate</b>Alcatel si Yahoo tocmai au anuntat lansarea terminalului Alcatel One Touch Net, care vine cu numeroase aplicatii si servicii Yahoo preinstalate. Acest asa-zis "Yahoo Phone" adopta un design tip candybar si poate fi admirat in imaginea de mai jos. &nbsp;...

Alcatel si Yahoo tocmai au anuntat lansarea terminalului Alcatel One Touch Net, care vine cu numeroase aplicatii si servicii Yahoo preinstalate. Acest asa-zis "Yahoo Phone" adopta un design tip candybar si poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Terminalul incorporeaza un display de 2.4 inchi, suporta conectivitate EDGE, Bluetooth stereo si vine cu o camera de 2 megapixeli, memorie interna de 80 MB si player audio. Alcatel One Touch Net soseste cu urmatoarele servicii preinstalate: Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Yahoo! Search, Yahoo! Homepage, Yahoo! Social Pulse, Yahoo! Address Book si Calendar, plus Flickr.

Handsetul va debuta in Asia de Sud-Est la un pret de mai putin de o suta de dolari si ramane de vazut daca va mai poposi si in alte tari, desi noi speram sa o faca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×