Primele fotografii cu OnePlus 3 ajung pe web; telefonul ne rezervă suprize la capitolul design

2.205 ori
<b>Primele fotografii cu OnePlus 3 ajung pe web; telefonul ne rezervă suprize la capitolul design</b>Pentru această vară avem în program și lansarea noului flagship OnePlus 3, terminal ce astăzi își face apariția într-o serie de fotografii provenite din China. Telefonul ne rezervă câteva suprize interesante, mai ales la capitolul design, fiind acum

Dacă până acum ne-am mulțumit cu doar câteva liste de specificații posibile pentru flagship-ul OnePlus 3, iată că astăzi avem ocazia să privim și asupra unor fotografii cu noul terminal pregătit în acest moment de către chinezi. La prima vedere, se pare că noul model ne rezervă surprize la capitolul design.

Spunem asta pentru că OnePlus 3 sosește acum într-o carcasă unibody din metal, corp ce ne amintește foarte mult de produsele HTC. Privit din spate, pare că acest smartphone se inspiră destul de mult din design-ul adoptat de către ultimele modele HTC, dar totodată și din tabăra sud-coreeniilor de la Samsung atunci când observăm profilul camerei foto.

Design-ul propus nu este totuși rău, chiar și în ciuda acestei combinații de elemente împrumutate de la smartphone-urile altor companii. Telefonul va compensa în schimb prin prețul atractiv, dar și prin pachetul hardware bine pus la punct. Se așteaptă integrarea unui display Full HD de 5.5 inch și a unui procesor quad-core Snapdragon 820 de 2.2 GHz.

Vom mai primi 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, și o cameră foto principală de 16 megapixeli capabilă de captură video 4K. Lista de specificații este întregită de către camera frontală de 8 megapixeli și de bateria de 3500 mAh. În imaginile de față observăm varianta dual-SIM a telefonului, model ce ar putea fi lansat în această vară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×