Samsung Galaxy S6 ajunge pe Internet În noi imagini cu carcasă metalică, provoacă controverse Între surse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.617 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ajunge pe Internet În noi imagini cu carcasă metalică, provoacă controverse Între surse</b>Francezii de la Nowhereelse.fr sunt o sursă solidă când vine vorba de scăpări legate de viitoare modele iPhone sau Samsung, iar azi ei vin cu o nouă serie de fotografii cu carcasa lui Galaxy S6. Ca și la ultimul leak de acest gen, carcasa este...

Francezii de la Nowhereelse.fr sunt o sursă solidă când vine vorba de scăpări legate de viitoare modele iPhone sau Samsung, iar azi ei vin cu o nouă serie de fotografii cu carcasa lui Galaxy S6. Ca și la ultimul leak de acest gen, carcasa este metalică, dar ea a provocat și ceva controverse cu un alt site respectat din domeniu.

Băieții de la Sammobile afirmă că imaginile nu îl înfățișează pe Galaxy S6, ci pe un prototip de Galaxy A5. Discuția a avut loc pe Twitter, după cum puteți vedea mai jos, iar Sammobile par destul de siguri de afirmațiile lor. Ce vedem noi aici este un handset destul de lat pentru un Galaxy S și cu un decupaj al camerei de dimensiuni mari, probabil pentru a găzdui un blitz sau două, un senzor mare de cameră (de 20 de megapixeli aparent), senzor de puls și cine știe ce altă inovație Samsung.

Samsung Galaxy S6 ajunge pe Internet În noi imagini cu carcasa metalică, provoacă controverse Între surse

Sursa afirmă că este în pregătire și un Samsung Galaxy S6 Edge cu margini curbate, pe lângă modelul de bază. Revenind la Sammobile, ei ar fi declarat că în cadrul CES 2015 anumiți jurnaliști vor avea parte de un demo secret cu noul flagship Samsung. Porțile CES se deschid mâine pentru presă, deci poate vom avea parte de scăpări din acea zonă. Vă reamintim că pe Samsung Galaxy S6 îl așteptam să debuteze la MWC sau poate chiar mai devreme, cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Exynos 7420/Snadpragon 810, 3 GB RAM și o cameră de 20 MP.

Mulțumim Gelu Drajneanu pentru pont.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×