Alcatel pregătește un telefon octa core cu procesor MediaTek; Iată imagini cu Alcatel/TCL Idol X+

1.234 ori
<b>Alcatel pregătește un telefon octa core cu procesor MediaTek; Iată imagini cu Alcatel/TCL Idol X+</b>După cum știți deja, de câțiva ani firma chineză TCL și Alcatel au devenit una, iar terminalele Alcatel au trecut la high end cu această ocazie. Ele ne pregătesc și un smartphone de top, cu procesor 8 core, pe care îl puteți admira mai jos....

După cum știți deja, de câțiva ani firma chineză TCL și Alcatel au devenit una, iar terminalele Alcatel au trecut la high end cu această ocazie. Ele ne pregătesc și un smartphone de top, cu procesor 8 core, pe care îl puteți admira mai jos.

E vorba despre Alcatel/TCL Idol X+, telefon cu CPU octa core MediaTek, cel lansat oficial săptămâna trecută. TCL va colabora cu un retailer online din China pentru a asigura un debut cum se cuvine pentru acest handset high end. Idol X+ este urmașul lui Idol X, care venea cu un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și camera de 13 MP.

Alcatel pregătește un telefon octa core cu procesor MediaTek; Iată imagini cu Alcatel/TCL Idol X+

Astfel, ne așteptam ca noul venit să ofere upgrade-uri hardware, deși în afară de CPU nu știm exact care vor fi ele. Handsetul pare destul de subțire dacă ne luăm după imagini, iar marginea ecranului e la rândul său subțire. Pe piața globală acest model ar putea sosi cu branding Alcatel, dar în China el ar putea rămâne TCL.

Va fi acest device un hit de tip Xiaomi la un preț potrivit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×