Xiaomi Redmi Pro apare în noi fotografii; telefon cu procesor Helio X25 și cameră duală

1.205 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro apare în noi fotografii; telefon cu procesor Helio X25 și cameră duală</b>După cum am aflat deja, cei de la Xiaomi au pregătit o conferință de presă pentru data de 27 iulie - zi în care va fi prezentat oficial smartphone-ul Redmi Pro, și poate și un prim notebook al companiei. Între timp însă, noi imagini cu terminalul mobil

Am aflat anterior faptul că smartphone-ul Xiaomi Redmi Pro urmează a debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 27 iulie, dar și admirat o serie de mostre foto realizate de către camera duală adusă la bord. Iată că acum cu doar câteva zile înante de conferința de presă pregătită de către compania chineză, avem ocazia să privim asupra unor noi imagini reale cu phablet-ul de 5.5 inch.

Xiaomi Redmi Pro

Noile materiale nu sunt foarte clare, dând impresia cum că ar fi fost făcute pe fugă de către o persoană din interiorul companiei. Se remarcă în primul și în primul rând carcasa metalică unibody adoptată de către acest telefon, dar și acel finisaj de tip metal șlefuit ce ne amintește de modelul HTC One M8. Desigur, avem și camera foto duală reprezentată într-una dintre aceste fotografii, iar în alta ambalajul de retail. 

Xiaomi Redmi Pro

Smartphone-ul pregătit de către compania chineză ar urma să ne ofere un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor deca-core MediaTek Helio X25, un scanner de amprente și variante cu 3 sau 4 GB memorie RAM. Unele zvonuri au sugerat chiar și faptul că prețul modelului standard nu va trece de 300 dolari. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×