Alcatel Idol 4 Pro apare în fotografii reale; phablet Windows 10 Mobile cu 4 GB RAM și procesor SD820

1.228 ori
<b>Alcatel Idol 4 Pro apare în fotografii reale; phablet Windows 10 Mobile cu 4 GB RAM și procesor SD820</b>În urmă cu câteva luni, mai precis în martie - apăreau și detalii despre existența unui nou smartphone Alcatel ce rula sistemul de operare Windows 10 Mobile. Este vorba despre Alcatel Idol 4 Pro - terminal pe care îl vedem astăzi într-o serie de fotografi

Printre modelele Windows 10 Mobile ce urmează a fi lansate pe piață în următoarea perioadă se află și flagship-ul Alcatel Idol 4 Pro - terminal despre a cărui existență aflam cu câteva luni bune în urmă. Chiar astăzi, telefonul revine în centrul atenției odată cu apariția unor noi fotografii live ce ne prezintă produsul în stare de funcționare - un posibil semn că lansarea sa oficială se apropie cu pași repezi.

Alcatel Idol 4 Pro

După cum se poate remarca, smartphone-ul arată fix precum Idol 4 la capitolul design, modificarea principală fiind constituită de către noul pachet hardware și de instalarea lui Windows 10 Mobile la bord. Primim aici un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.16 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD.

Alcatel Idol 4 Pro vine și cu un senzor foto principal Sony IMX230 de 21 megapixeli, cu suport pentru funcția Continuum și cu tehnologia de încărcare rapidă. Pentru moment nu există informații despre data la care acest produs va fi lansat oficial, dar se știe faptul că T-Mobile îl va aduce în ofertă pe piața din SUA. Mai rămâne de aflat și prețul..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×