Alcatel revine cu un telefon cu clapeta stilat... doar concept deocamdata

Autor:  | Publicat în:  Concepte 3.639 ori
<b>Alcatel revine cu un telefon cu clapeta stilat... doar concept deocamdata</b>Alcatel inca da semne de viata, o viata artificiala din cate se pare, deoarece terminalul aratos din urmatoarele imagini este doar un concept. Opera apartine lui Eric Xialei, designerul creand 2 variante de telefoane Alcatel cu clapeta. &nbsp; &nbsp;...

Alcatel inca da semne de viata, o viata artificiala din cate se pare, deoarece terminalul aratos din urmatoarele imagini este doar un concept. Opera apartine lui Eric Xialei, designerul creand 2 variante de telefoane Alcatel cu clapeta.

Handseturile sunt axate pe functii muzicale, iar conceptul din imaginea de mai sus reprezinta un telefon Alcatel stilat, cu o carcasa cromata. Acest model este o versiune simplista de music phone, dotata cu o camera de 2 megapixeli, taste pentru controlul functiilor audio si display OLED.

O alta varianta este designul Chronos, de mai jos, care vine cu un format user-friendly si acces simplist la functii muzicale. Specificatiile sale includ Bluetooth, un player audio si posibil si o interfata placuta privirii.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×