Alcatel revine cu un telefon cu clapeta stilat... doar concept deocamdata

4.198 ori
<b>Alcatel revine cu un telefon cu clapeta stilat... doar concept deocamdata</b>Alcatel inca da semne de viata, o viata artificiala din cate se pare, deoarece terminalul aratos din urmatoarele imagini este doar un concept. Opera apartine lui Eric Xialei, designerul creand 2 variante de telefoane Alcatel cu clapeta. &nbsp; &nbsp;...

Alcatel inca da semne de viata, o viata artificiala din cate se pare, deoarece terminalul aratos din urmatoarele imagini este doar un concept. Opera apartine lui Eric Xialei, designerul creand 2 variante de telefoane Alcatel cu clapeta.

Handseturile sunt axate pe functii muzicale, iar conceptul din imaginea de mai sus reprezinta un telefon Alcatel stilat, cu o carcasa cromata. Acest model este o versiune simplista de music phone, dotata cu o camera de 2 megapixeli, taste pentru controlul functiilor audio si display OLED.

O alta varianta este designul Chronos, de mai jos, care vine cu un format user-friendly si acces simplist la functii muzicale. Specificatiile sale includ Bluetooth, un player audio si posibil si o interfata placuta privirii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×