Logitech prezinta companionul Google TV; controlat via iPhone si Nexus One

Autor:  | Publicat în:  Logitech 886 ori
<b>Logitech prezinta companionul Google TV; controlat via iPhone si Nexus One</b>La doar o saptamana dupa ce Google si-a anuntat platforma TV la Google I/O 2010, Logitech deja prezinta un produs compatibil cu noul sistem. Acest companion Google TV este infatisat in imaginile urmatoare si aflam ca el poate fi controlat de la distanta,...

La doar o saptamana dupa ce Google si-a anuntat platforma TV la Google I/O 2010, Logitech deja prezinta un produs compatibil cu noul sistem. Acest companion Google TV este infatisat in imaginile urmatoare si aflam ca el poate fi controlat de la distanta, folosind un iPhone sau handset Android.

Engadget a avut ocazia sa testeze produsul, acest "box" venind in completarea functiilor telecomenzii Logitech Harmony si operand in tandem cu un access point WiFi. In plus, companionul TV poate controla un intreg sistem audio/video si toate acestea de pe un singur smartphone. Solutia celor de la Logitech include si aplicatii pentru iPhone si Android care implementeaza tastaturi si touchpad-uri virtuale pe terminalele mobile.

Astfel, telefonul devine o telecomanda, inlocuind modelul clasic Logitech Harmony 900, de 400 de dolari. Revenind la "box", acesta beneficiaza de o sumedenie de optiuni de conectivitate, de la porturi USB, la jack LAN, 2 headere infrarosu, 2 porturi HDMI 1.3 si iesire S/PDIF. Companionul suporta o solutie de video chat  720p si incorporeaza 4 GB RAM si un procesor Intel CE4100 Sodaville Atom de 1.2 GHz.

Logitech Google TV

Logitech Google TV

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×