Samsung Galaxy S8 apare ca telefon modular într-un concept extravagant

2.488 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare ca telefon modular într-un concept extravagant</b>În vreme ce debutul lui Samsung Galaxy Note 7 bate la ușă, iată că pe web apar și scăpări mai diferite - unele ce ne prezintă modul în care ar putea arăta viitorul flagship Galaxy S8 așteptat în 2016. Primul lucru pe care artistul grafic și l-a imaginat

Din când în când mai vorbim şi despre telefoane concept aici la Mobilissimo.ro, pentru că ele reprezintă imaginaţia dezlănţuită a unor designeri care nu şi-au găsit loc în rândurile creatorilor de terminale de la Samsung, LG, Apple sau HTC spre exemplu. Şi pentru că mai nou se vorbeşte despre Samsung Galaxy S8, azi vedem o reprezentare grafică a sa.

Concept Samsung Galaxy S8

Aceasta este creaţia indienilor de la 91mobiles, care îşi imaginează un Samsung Galaxy S8 modular, după modelul lui LG G5, dar parcă o idee mai complex. Acest smartphone a fost realizat după un studiu în rândul a mii de cititori din India şi vine cu un corp metalic fără porturi. Totul e pe bază de wireless, de la conexiunea audio la încărcare.

Handsetul are ecran cu muchii curbate duale, după modelul lui Galaxy Note 7 şi suportă ataşarea a multiple module în zona superioară, printr-o serie de pini speciali. Printre module se numără şi o cameră cu captură la 360 de grade, proiector, difuzor şi multe altele. Designerul a menţionat şi o listă de dotări pentru acest device, printre care şi un ecran Super AMOLED Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 830 sau 6 GB RAM.

În spate se află o cameră de 16 MP cu tehnologie ISOCELL, iar la interior mai găsim şi o baterie de 4000 mAh. În ciuda acestor dotări ultra high end, terminalul rămâne destul de subţire. Va reuşi Samsung în modularitate, acolo unde LG nu a reuşit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×