Samsung Galaxy S8 apare ca telefon modular într-un concept extravagant

2.515 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare ca telefon modular într-un concept extravagant</b>În vreme ce debutul lui Samsung Galaxy Note 7 bate la ușă, iată că pe web apar și scăpări mai diferite - unele ce ne prezintă modul în care ar putea arăta viitorul flagship Galaxy S8 așteptat în 2016. Primul lucru pe care artistul grafic și l-a imaginat

Din când în când mai vorbim şi despre telefoane concept aici la Mobilissimo.ro, pentru că ele reprezintă imaginaţia dezlănţuită a unor designeri care nu şi-au găsit loc în rândurile creatorilor de terminale de la Samsung, LG, Apple sau HTC spre exemplu. Şi pentru că mai nou se vorbeşte despre Samsung Galaxy S8, azi vedem o reprezentare grafică a sa.

Concept Samsung Galaxy S8

Aceasta este creaţia indienilor de la 91mobiles, care îşi imaginează un Samsung Galaxy S8 modular, după modelul lui LG G5, dar parcă o idee mai complex. Acest smartphone a fost realizat după un studiu în rândul a mii de cititori din India şi vine cu un corp metalic fără porturi. Totul e pe bază de wireless, de la conexiunea audio la încărcare.

Handsetul are ecran cu muchii curbate duale, după modelul lui Galaxy Note 7 şi suportă ataşarea a multiple module în zona superioară, printr-o serie de pini speciali. Printre module se numără şi o cameră cu captură la 360 de grade, proiector, difuzor şi multe altele. Designerul a menţionat şi o listă de dotări pentru acest device, printre care şi un ecran Super AMOLED Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 830 sau 6 GB RAM.

În spate se află o cameră de 16 MP cu tehnologie ISOCELL, iar la interior mai găsim şi o baterie de 4000 mAh. În ciuda acestor dotări ultra high end, terminalul rămâne destul de subţire. Va reuşi Samsung în modularitate, acolo unde LG nu a reuşit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×