Alltel lanseaza HTC PPC6800

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.855 ori
<b>Alltel lanseaza HTC PPC6800</b>Alltel o ia pe urmele celor de la Sprint, devenind cea de-a doua retea din SUA care lanseaza acest handset CDMA, noul model de HTC dotat cu Windows Mobile 6 Professional. Desi site-ul Alltel sustine ca terminalul ruleaza Windows Mobile 5, imaginile care...

Alltel o ia pe urmele celor de la Sprint, devenind cea de-a doua retea din SUA care lanseaza acest handset CDMA, noul model de HTC dotat cu Windows Mobile 6 Professional.

Desi site-ul Alltel sustine ca terminalul ruleaza Windows Mobile 5, imaginile care prezinta noul telefon sustin varianta lui Windows Mobile 6 Professional. HTC PPC6800 suporta Wi-Fi, Bluetooth stereo, EV-Do si include o camera de 2 megapixeli. Handsetul este acum disponibil la liber pentru doar 249 de dolari, sau 100 de dolari cu un abonament pe 2 ani.

Speram sa vedem si o lansare autohtona a acestui terminal destul de curand, in conditiile in care oamenii romani de afaceri prefera telefoanele HTC, in locul Pocket PC-urilor standard. Pretul nu va fi acelasi, lansarea europeana punandu-si evident amprenta asupra acestui handset performant. In cazul in care aveti inca nelamuriri in ce priveste sistemul de operare folosit, puteti privi imaginile puse la dispozitie pentru a va convinge singuri.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×