Aplicaţia TeamViewer QuickSupport va permite controlul de la distanţă pentru un device cu Windows Mobile la bord

1.194 ori
<b>Aplicaţia TeamViewer QuickSupport va permite controlul de la distanţă pentru un device cu Windows Mobile la bord</b>Cea mai populară soluție de tip remote ce permite controlul unui PC sau smartphone de la distanță este cu siguranță Teamviewer - software ce va permite curând funcția de control de la distanță a unui telefon Windows 10 Mobile. Acest lucru se va realiza

TeamViewer este o populară soluţie de tip remote, care va primi şi extra funcţionalitate prin intermediul unei noi aplicaţii, ce permite controlul de la distanţă pentru un model Windows Mobile. E vorba despre aplicaţia QuickSupport pentru terminalele cu Windows 10 Mobile.

Teamviewer QuickSupport

Ea va permite vouă sau unui expert din zona de suport să acceseze de la distanţă un terminal şi să îl controleze ca şi cum l-ar avea în mâini. Funcţiile includ live screen sharing, adică posibilitatea de a vedea în timp real ce se întâmplă pe homescreen, control de la distanţă şi schimb de informaţii în siguranta, folosind clipboard-ul.

Conexiunea e securizată prin codare AES 256 bit, iar controlul de la distanţă se poate realiza de pe Mac, Windows sau Linux. Softul e deocamdată în faza de preview şi poate fi descărcat de aici, pentru puţinii posesori de modele cu Windows 10 Mobile la bord. Aplicaţia ocupa doar 10 MB şi suporta terminale cu procesoare ARM şi x86.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×