Allview Alldro 2 Speed, tableta 3G cu procesor de 1.2 GHz, ecran de 8 inch

5.220 ori
<b>Allview Alldro 2 Speed, tableta 3G cu procesor de 1.2 GHz, ecran de 8 inch</b>Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei Alldro 2 Speed, care servește drept urmaș al terminalului Alldro Speed pe care vi l-am prezentat într-o recenzie săptămâna trecută. Nouă tableta rulează Android 2.3.4 și vine cu un procesor Cortex A8...

Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei Alldro 2 Speed, care servește drept urmaș al terminalului Alldro Speed pe care vi l-am prezentat într-o recenzie săptămâna trecută. Nouă tableta rulează Android 2.3.4 și vine cu un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, iar mai multe despre acest device aflați în rândurile urmatoare.

Alldro 2 Speed folosește un procesor grafic Mali 400 MP cu 4 nuclee, ca și predecesorul acestei tablete și mai vine cu două camere, memorie interna de 8 GB și conectivitate WiFi și 3G (prin dongle). Adăugarea unei camere principale este binevenită, mai ales că i-am simțit lipsa pe Alldro Speed. Ecranul multitouch de 8 inchi de pe acest device este unul 4:3 și aflați că AllDro 2 Speed vine cu aplicații preinstalate precum Allnews, Multiling, Task Killer și altele. Terminalul mai suporta streaming full HD de pe web, vine cu un port HDMI și oferă și conexiune DLNA.

Allview Alldro 2 Speed din lateral

Tableta poate fi găsită în rețelele de magazine partenere Allview și online la prețul de 799 lei, iar pachetul standard include un cablu OTG, alimentator și căști. Aflați că acest device foloseste o cameră principală de 2 megapixeli și o cameră frontală VGA, care ar trebui să fie de ajuns să realizați niște poze decente, pentru a le posta pe Facebook. Ca și predecesorul său, acest device va fi destul de subțire, la 11.29 mm și ușor, cântărind 499 de grame. Aveți la dispoziție și 8 GB memorie flash, iar ecranul suporta o rezolutie de 800 x 600 pixeli.

Detalii pe pagina producatorului.

Preț Allview AllDro 2 Speed În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×