Allview anunța lansarea tabletei AllDro 3 Speed, dotată cu display IPS HD, Android 4.0

1.497 ori
<b>Allview anunța lansarea tabletei AllDro 3 Speed, dotată cu display IPS HD, Android 4.0</b>Allview tocmai a anunțat lansarea tabletei AllDro 3 Speed, un model dotat cu Android 4.0 și un display touch IPS HD de 9.7 inch cu proporționare 4:3. Acest model poate fi admirat mai jos și costă 999 lei, în varianta albă sau neagră din magazinul...

Allview tocmai a anunțat lansarea tabletei AllDro 3 Speed, un model dotat cu Android 4.0 și un display touch IPS HD de 9.7 inch cu proporționare 4:3. Acest model poate fi admirat mai jos și costă 999 lei, în varianta albă sau neagră din magazinul online Allview și rețelele de magazine partenere.

Tableta dispune de un procesor Cortex A8 la 1.2 GHz, două camere foto, memorie internă de 16 GB și 1 GB RAM (DDR3). în plus, avem parte de conectivitate la Internet prin WiFi și 3G (prin modem). AllDro 3 Speed vine cu o soluție antivirus preinstalata, Bitdefender Mobile Security, care oferă o experiență de navigare sigură. Tableta măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 635 de grame și suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Ea pune la dispoziție și un GPU Mali 400, slot microSD și un port USB 2.0.

în partea frontală beneficiem de o cameră de 2 megapixeli, în vreme ce în partea din spate avem o cameră de 5 megapixeli. Noul model din seria AllDro asigura și ieșire video HDMI și încorporează și o baterie Li-polimer de 3.7V și 7800 mAh, care asigură 8 ore de funcționare și 260 de ore de funcționare în standby. AllDro 3 Speed include și aplicații preinstalate pentru diferite magazine de softuri, dar mai multe despre asta veți afla atunci când vom primi noul terminal în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×