Jetway Alfar 560, un Galaxy Note low end clonat?! (Video)

818 ori
<b>Jetway Alfar 560, un Galaxy Note low end clonat?! (Video)</b>Jetway este un producător de plăci de bază care s-a aventurat în universul smartphone-urilor, de unde ne oferă ceea ce pe hârtie arata ca o clonă low end de Galaxy Note. E vorba aici despre telefonul/phablet Alfar 560, pe care îl vedeți în...

Jetway este un producător de plăci de bază care s-a aventurat în universul smartphone-urilor, de unde ne oferă ceea ce pe hârtie arata ca o clonă low end de Galaxy Note. E vorba aici despre telefonul/phablet Alfar 560, pe care îl vedeți în imaginea de mai jos și în acțiune în clipul de mai jos:

Jetway este o companie taiwaneză, iar produsele sale sunt de obicei rebranduite, ceea ce s-ar putea întâmpla și cu Alfar 560. Acest terminal vine cu un display touch de 5.1 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, procesor de 650 MHz (MTK6575), 512MB de RAM, Bluetooth 2.1 și o cameră principală de 5 megapixeli. în partea frontală a acestui terminal de 5.1 inch avem o cameră de 0.3 megapixeli, iar sincer vorbind designul lui Alfar 560 mă duce cu gândul la ceva ce ar crea LG sau Huawei.

în plus, acesta este un telefon dual SIM, cu suport WCDMA și GSM și mă aștept aici la un preț foarte accesibil, poate undeva la 150 sau 200 de dolari. Terminalul este destul de butucănos, prezintă și un butom Home fizic frontal și din câte știm în acest moment el va fi lansat în inițial doar în Asia, Orientul Mijlociu și America de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×