Allview anunță smartphone-ul V2 Viper Xe; terminal mid-range cu 3 GB RAM, display de 5.5 inch și emițător infraroșu

977 ori
<b>Allview anunță smartphone-ul V2 Viper Xe; terminal mid-range cu 3 GB RAM, display de 5.5 inch și emițător infraroșu</b>Compania brașoveană Allview anunță astăzi lansarea smartphone-ului V2 Viper Xe - model din zona mid-range ce beneficiază de un pachet hardware bine echilibrat în raport cu prețul de comercializare. Telefonul vine pe auriu și albastru, și printre dotările

Allview V2 Viper Xe este numele unui nou terminal ce debutează astăzi, smartphone cu dotări mid-range ce adoptă un design interesant și care vine în două variante de culoare: albastru și auriu. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și el este destinat îndeosebi tinerilor, fiind inclus la pachet un display generos, o baterie ce promite o autonomie superioară și o cameră selfie de 8 megapixeli.

Allview V2 Viper Xe

Primim pe acest terminal un display de 5.5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli și protecție Gorilla Glass 3, un procesor quad-core de 1.45 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Avem un slot microSD de până la 128 GB, suport dual-SIM (1x nano-SIM + 1x micro-SIM), acustică DTS și în mod interesant un emițător infraroșu ce permite controlul electronicelor din casă.

Allview V2 Viper Xe

Aflați că senzorul frontal de 8 megapixeli vine alături de funcția Screen Flash prin care ecranul se va lumina puternic simulând astfel prezența unui bliț LED la bord. Pentru fotografierea standard avem o cameră foto de 13 megapixeli ce oferă suport pentru captură video la rezoluție Full HD, și care promite o focalizare a subiecților în doar 0.3 secunde. Allview V2 Viper Xe aduce o baterie de 3150 mAh și avem la dispoziție și tehnologia de încărcare rapidă. 

Nu lipsește de aici conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, iar pentru sincronizarea datelor și încărcarea bateriei fiind oferit un port microUSB v2.0. Allview V2 Viper Xe costă 1.099 lei la precomandă și va fi livrat către clienți începând din 8 noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×