Vphone S8 este probabil cel mai mic telefon din lume cu panou 2.5D

2.145 ori
<b>Vphone S8 este probabil cel mai mic telefon din lume cu panou 2.5D</b>Vphone S8 este numele unui smartphone cu totul și cu totul deosebit, fiind vorba aici despre cel mai mic smartphone din lume ce adoptă un panou 2.5D. Deși pare că la prima vedere avem de-a face cu un smartwatch căruia i-a fost înlăturată cureaua, acesta

Cum vă sună un telefon care e doar cu puţin mai mare decât o carte de credit sau telecomandă de la maşină? El este Vphone S8 şi poate fi admirat mai jos. Măsoară doar 46.7 x 37.3 x 9.9 mm şi e cel mai mic model cu ecran 2.5D din lume.

Vphone S8

El nu e chiar smartphone totuşi, având doar 64 MB RAM şi 128 MB ROM. Se bazează pe un chipset MediaTek MT2502 şi vine cu slot micro SIM, dar şi un ecran de 1.54 inch. Are şi slot microSD din fericire, iar simplul fapt că are scanner de puls indică faptul că îl putem folosi şi drept ceas, dacă îi punem curea.  Are şi senzor de luminozitate, G Sensor şi pedometru.

Vphone S8

Cântăreşte doar 30 de grame, mai puţin decât un baton Snickers şi vine cu o baterie de 380 mAh, dar şi port USB cu 5 pini. Vphone S8 e disponibil pe argintiu sau negru şi vine cu un corp unibody din aluminiu. Se poate conecta la telefon via Bluetooth şi teoretic ar trebui să fie rezistent la apă. Nu avem un preţ încă, dar ne aşteptam să fie de doar câteva zeci de dolari. Cineva s-a inspirat de la Moonraker văd.. 

Vphone S8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×