Allview dezvăluie grosimea componentelor ce au fost integrate pe smartphone-ul X2 Soul Pro

1.075 ori
<b>Allview dezvăluie grosimea componentelor ce au fost integrate pe smartphone-ul X2 Soul Pro</b>Un smartphone ce urmează a debuta comercial c&acirc;t de cur&acirc;nd pe piața locală este și Allview X2 Soul Pro, terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core și carcasă metalică uni-body cu grosime de doar 5.5 mm. Astăzi cei de la...

Un smartphone ce urmează a debuta comercial cât de curând pe piața locală este și Allview X2 Soul Pro, terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core și carcasă metalică uni-body cu grosime de doar 5.5 mm. Astăzi cei de la Allview ne dezvăluie modalitatea prin care s-a reușit atingerea unei astfel de grosimi.

Aflăm că X2 Soul Pro integrează numai elemente extrem de subțiri, printre acestea regăsindu-se un display de nouă generație de doar 1.4 mm, o sticlă rezistentă ce protejează fața și spatele telefonului, componentă cu grosime de numai 0.4 mm.

De asemenea, camera foto principală de 13 megapixeli are acum o talie de doar 4.37 mm, dimensiune ce a permis integrarea sa direct în carcasă fără ca lentila să iasă în afară. Totodată, ni se dezvăluie că placa de bază cu grosime de 0.6 mm înglobează 858 componente, în timp ce bateria de 2.700 mAh păstrează o grosime de 3.2 mm.

Allview X2 Soul Pro va fi livrat către utilizatorii ce au făcut o pre-comandă la începutul lunii viitoare, prețul acestui device fiind de 1.699 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×