Allview dezvăluie grosimea componentelor ce au fost integrate pe smartphone-ul X2 Soul Pro

Autor:  | Publicat în:  Allview 950 ori
<b>Allview dezvăluie grosimea componentelor ce au fost integrate pe smartphone-ul X2 Soul Pro</b>Un smartphone ce urmează a debuta comercial c&acirc;t de cur&acirc;nd pe piața locală este și Allview X2 Soul Pro, terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core și carcasă metalică uni-body cu grosime de doar 5.5 mm. Astăzi cei de la...

Un smartphone ce urmează a debuta comercial cât de curând pe piața locală este și Allview X2 Soul Pro, terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core și carcasă metalică uni-body cu grosime de doar 5.5 mm. Astăzi cei de la Allview ne dezvăluie modalitatea prin care s-a reușit atingerea unei astfel de grosimi.

Aflăm că X2 Soul Pro integrează numai elemente extrem de subțiri, printre acestea regăsindu-se un display de nouă generație de doar 1.4 mm, o sticlă rezistentă ce protejează fața și spatele telefonului, componentă cu grosime de numai 0.4 mm.

De asemenea, camera foto principală de 13 megapixeli are acum o talie de doar 4.37 mm, dimensiune ce a permis integrarea sa direct în carcasă fără ca lentila să iasă în afară. Totodată, ni se dezvăluie că placa de bază cu grosime de 0.6 mm înglobează 858 componente, în timp ce bateria de 2.700 mAh păstrează o grosime de 3.2 mm.

Allview X2 Soul Pro va fi livrat către utilizatorii ce au făcut o pre-comandă la începutul lunii viitoare, prețul acestui device fiind de 1.699 lei.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×