Sony Xperia Z2 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop, versiunea Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.450 ori
<b>Sony Xperia Z2 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop, versiunea Vodafone România</b>Urm&acirc;nd seria de update-uri distribuite pentru modelele din gama Xperia Z3 de către cei de la Sony, astăzi sosește și actualizarea pentru smartphone-ul flagship din prima jumătate a anului trecut, și anume Xperia Z2. Acest lucru ne este...

Urmând seria de update-uri distribuite pentru modelele din gama Xperia Z3 de către cei de la Sony, astăzi sosește și actualizarea pentru smartphone-ul flagship din prima jumătate a anului trecut, și anume Xperia Z2. Acest lucru ne este semnalat de către un cititor ce tocmai a instalat noua versiune pe un terminal din rețeaua Vodafone România.

Din câte se pare, această nouă versiune software sosește într-un pachet de 654 MB, motiv pentru care vom avea nevoie de o conexiune WiFi pentru un proces de descărcare mai rapid, cât și de 1.2 GB spațiu liber pe device pentru instalare.

La fel ca și în cazul altor device-uri ce au primit Lollipop, primele lucruri pe care le vom remarca sunt introducerea unor elemente în stil Material Design, a iconițelor plate și a unui nou sistem de multitasking. De asemenea, avem parte și de afișarea notificărilor direct în ecranul de unlock.

Mulțumim pentru informație lui Adrian!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×