Sony Xperia Z2 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop, versiunea Vodafone România

2.595 ori
<b>Sony Xperia Z2 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop, versiunea Vodafone România</b>Urm&acirc;nd seria de update-uri distribuite pentru modelele din gama Xperia Z3 de către cei de la Sony, astăzi sosește și actualizarea pentru smartphone-ul flagship din prima jumătate a anului trecut, și anume Xperia Z2. Acest lucru ne este...

Urmând seria de update-uri distribuite pentru modelele din gama Xperia Z3 de către cei de la Sony, astăzi sosește și actualizarea pentru smartphone-ul flagship din prima jumătate a anului trecut, și anume Xperia Z2. Acest lucru ne este semnalat de către un cititor ce tocmai a instalat noua versiune pe un terminal din rețeaua Vodafone România.

Din câte se pare, această nouă versiune software sosește într-un pachet de 654 MB, motiv pentru care vom avea nevoie de o conexiune WiFi pentru un proces de descărcare mai rapid, cât și de 1.2 GB spațiu liber pe device pentru instalare.

La fel ca și în cazul altor device-uri ce au primit Lollipop, primele lucruri pe care le vom remarca sunt introducerea unor elemente în stil Material Design, a iconițelor plate și a unui nou sistem de multitasking. De asemenea, avem parte și de afișarea notificărilor direct în ecranul de unlock.

Mulțumim pentru informație lui Adrian!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×