Allview H1 Thin, un dual SIM ieftin, simplist și eficient

4.804 ori
<b>Allview H1 Thin, un dual SIM ieftin, simplist și eficient</b>Pentru cei care s-au săturat să folosească două telefoane pentru cele două cartele SIM pe care le posedă, avem o alternativă dual SIM ieftină și atractivă. Este vorba despre telefonul Allview H1 Thin, al cărui design amintește de modelele...

Pentru cei care s-au săturat să folosească două telefoane pentru cele două cartele SIM pe care le posedă, avem o alternativă dual SIM ieftină și atractivă. Este vorba despre telefonul Allview H1 Thin, al cărui design amintește de modelele Nokia de acum câțiva ani. Prețul său este de 299 RON și trebuie menționat din start că SIM-urile telefonului sunt active simultan, deci nu veți rata vreun apel important. H1 Thin folosește o carcasă din plastic acceptabilă ca și calitate, iar tastele sale sunt comode chiar și pentru un utilizator cu degete mai groase.

 
Aceleași butoane beneficiază de iluminare, astfel că le veți putea folosi fără probleme și noaptea. Calitatea convorbirilor pe acest handset este bună, același lucru putând fi spus și despre funcția de playback audio, în tandem cu playerul MP3 integrat. Terminalul folosește un slot pentru card microSD, pentru stocare externă, iar acesta a fost plasat sub baterie, deci vă trebuie să înlăturați partea din spate a carcasei și bateria pentru a avea acces la el. Allview H1 Thin include și port standard pentru căști și USB (microUSB), iar în partea din spate a telefonului se află o cameră de 3.2 megapixeli, fără bliț și care se descurcă excelent pe timp de zi. Iată și lista completă de specificații a acestui model:

  • Dual SIM
  • Rețea GSM: 900/1800 MHz (deci nu funcționează în rețeaua RCS & RDS)
  • Display: 2,0 inch * Camera:3,2 MP
  • Suport pentru: Java, WAP, Bluetooth, USB
  • Suporta card extern - maxim 16GB
  • Dimensiuni: 112 x 47 x 10,2

Veți aprecia la H1 Thin funcția PushMail care vine preinstalată, iar dacă doriți puteți descărca și aplicații gratuite din Allview Store. Preinstalat este și browserul Bolt, care suportă accesul la conținut și servicii bazate pe Internet.
 
Bolt este singurul browser pentru telefoane mobile care permite descărcarea conținuturilor de pe YouTube, fiind totodată un browser destul de rapid pentru conexiunea WAP a lui Allview H1 Thin. Compresia datelor asigură afișarea rapidă a informațiilor și reduce costurile pentru transferul de date, ceea ce este un mare plus pentru cei cu abonamente scumpe de date.
 
Un alt soft preinstalat este Snaptu care oferă acces la Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr, Picasa, știri, Sport, Jocuri, Google Search.
 
Nici mesageria instantă nu a fost ignorată în cazul telefonului, iar eBuddy își face treaba excelent, chiar și pentru cei mai împătimiți utilizatori de messenger.
 
 Per total, recomandăm telefonul celor care au nevoie de un dual SIM și nu doresc să cheltuie prea mult pentru el. Nu veți ieși în evidență cu acest telefon, dar el va fi util dacă-l folosiți pentru funcția sa de bază: cea de apelare și primire de apeluri.
 
Așteptăm cu nerăbdare să primim în teste tableta Allview AllDro, despre care v-am scris în mai multe rânduri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×