Certificarea NFC anunțată marți, confirma lansarea lui Android 2.3 de azi?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.128 ori
<b>Certificarea NFC anunțată marți, confirma lansarea lui Android 2.3 de azi?</b>Speculații recente au afirmat că evenimentul de azi la care participă Andy Rubin, de la Google este de fapt destinat lansării lui Android 2.3 Gingerbread și acum avem un nou indiciu în această direcție. Este vorba despre o conferință de presă...

Speculații recente au afirmat că evenimentul de azi la care participă Andy Rubin, de la Google este de fapt destinat lansării lui Android 2.3 Gingerbread și acum avem un nou indiciu în această direcție. Este vorba despre o conferință de presă organizată în dată de 7 decembrie și având ca scop lansarea programului de certificare NFC.

Vă reamintim că NFC (Near Field Communication) este o tehnologie wireless cu rază scurtă de acțiune, care permite schimbul de date și este ideală pentru efectuarea de plăți cu ajutorul telefonului mobil. Ei bine, documentele pregătite pentru lansarea sa de mâine includ și integrarea sa în Android 2.3 Gingerbread.

Acesta este indiciul pe care vi-l menționam anterior, astfel că Android 2.3 ar putea debuta astăzi, împreună cu un smartphone sau o tabletă asociată. Vă reamintim și că mult-așteptatul Google Nexus S fabricat de Samsung încorporează un chip NFC, pe care bossul Google Eric Schmidt îl prezenta în acțiune la summit-ul Web 2.0.

Totul se leagă deocamdată, dar teoria noastră va fi confirmată de abia în următoarele ore, odată cu debutul evenimentului D: Dive into Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×