Allview V2 Viper i4G: Conectivitate dual SIM şi 4G dual mode, WiFi stas

1.479 ori
<b>Allview V2 Viper i4G: Conectivitate dual SIM şi 4G dual mode, WiFi stas</b>Allview V2 Viper i4G se prezintă din start ca un model dual SIM, un telefon cu două slot-uri micro SIM şi care atinge o viteză de descărcare de până la 150 Mbps. Nu e vorba de orice conectivitate 4G aici, ci de una dual mode, cu suport TDD şi FDD.

Allview V2 Viper i4G se prezintă din start ca un model dual SIM, un telefon cu două slot-uri micro SIM şi care atinge o viteză de descărcare de până la 150 Mbps. Nu e vorba de orice conectivitate 4G aici, ci de una dual mode, cu suport TDD şi FDD. Astfel, terminalul poate fi folosit inclusiv în reţeaua 4G Digi Mobil, adică 4G TDD la 2600 MHz, în banda 38.

Allview V2 Viper i4G

Handsetul oferă şi suport GPS, voce HD, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct şi microUSB 2.0. Apelurile au un volum OK şi claritate bună, iar semnalul nu a făcut probleme. Printre funcţiile din dialer se numără şi Black List şi Speed Dial şi nu avem obiecţii pe partea de conectivitate, poate doar în afara faptului că WiFi-ul a/ac nu e suportat.

Am testat viteza WiFi, dar am fost şocaţi să aflăm că SpeedTest a scos opţiunea Telekom din listă. Astfel pe un server Vodafone am prins 14 Mbps la download şi 20 Mbps la upload, nu chiar un rezultat relevant, deoarece routerul nostru de test e pe Telekom.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×