Allview lansează modelul E3 Living; smartphone cu display de 4.5 inch, difuzoare stereo și Android 5.1 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.446 ori
<b>Allview lansează modelul E3 Living; smartphone cu display de 4.5 inch, difuzoare stereo și Android 5.1 Lollipop</b>Astăzi, compania brașoveană Allview anunță lansarea unui nou smartphone de buget, și anume modelul E3 Living. După cum și denumirea sa sugerează, acesta este succesorul lui E2 Living, terminal ce sosea cu display de 4 inch și difuzoare stereo....

Astăzi, compania brașoveană Allview anunță lansarea unui nou smartphone de buget, și anume modelul E3 Living. După cum și denumirea sa sugerează, acesta este succesorul lui E2 Living, terminal ce sosea cu display de 4 inch și difuzoare stereo. Noul terminal vine acum cu ecran de IPS 4.5 inch (854 x 480 pixeli) și păstrează difuzoarele stereo frontale.

Primim un procesor quad-core de 1.0 GHz, un GPU Mali T720, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Telefonul dispune de o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, cât și de un senzor frontal de 2 megapixeli dotat la rândul său cu bliț LED.

Allview lansează modelul E3 Living; smartphone cu display de 4.5 inch, difuzoare stereo și Android 5.1 Lollipop

Allview E3 Sign integrează o baterie de 1.850 mAh într-o carcasă cu greutate de 135.5 grame și grosime de 9.8 mm. Acest nou model ne oferă conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Începând de astăzi, doritorii pot achiziționa produsul la pre-comandă pentru suma de 599 lei (livrările încep din 15 septembrie).

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×