Telefonul modular Google Project Ara amânat până în 2016; Perspectivele nu sunt prea bune...

1.355 ori
<b>Telefonul modular Google Project Ara amânat până în 2016; Perspectivele nu sunt prea bune...</b>Google a anunţat oficial la &icirc;nceputul acestei săptăm&acirc;ni că va am&acirc;na lansarea telefonului modular Project Ara, la care lucrează deja de c&acirc;ţiva ani. Iniţial se vorbea despre o lansare de test &icirc;n Puerto Rico &icirc;n...

Googlea anunţat oficial la începutul acestei săptămâni că va amâna lansarea telefonului modular Project Ara, la care lucrează deja de câţiva ani. Iniţial se vorbea despre o lansare de test în Puerto Rico în următoarele luni, dar acum totul a fost amânat până în 2016.

Gigantul motoarelor de căutare a mai declarat şi că este în căutare de noi zone din SUA în care să îşi testeze telefonul personalizabil. Project Ara le permite utilizatorilor să înlocuiască din mers componente, precum procesor, RAM sau cameră, pur şi simplu schimbând module pe telefon. E ca şi cum ai asambla o machetă de automobil sau chiar o jucărie LEGO, dacă vreţi.

Am văzut un prototip funcţional pe scena de la Google I/O în luna mai a acestui an şi nu am mai auzit prea multe de atunci. Ca şi Google Glass, acest proiect durează mult mai mult decât ar fi dorit Google. Dacă proiectul pilot din Puerto Rico demara în lunile următoare, Google ar fi avut pregătite în jur de 20 sau 30 de module Ara pentru el.

Cea mai mare problemă a proiectului pare a fi viaţa bateriei, iar Google a recunoscut că în jur de 20% sau chiar 30% din energie se pierde prin comunicarea între module.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×