Allview P3 Alldro, smartphone Android dual SIM cu camera de 8 MP, ecran de 4.1 inch

6.167 ori
<b>Allview P3 Alldro, smartphone Android dual SIM cu camera de 8 MP, ecran de 4.1 inch</b>Acum că îl avem pe Allview P2 Alldro în teste și ne pregătim să vă prezentăm un unboxing și recenzia sa, tocmai am aflat că acest device va avea și un succesor pe măsură. Este vorba despre un terminal cu ecran touch de mari dimensiuni și cu...

Acum că îl avem pe Allview P2 Alldro în teste și ne pregătim să vă prezentăm un unboxing și recenzia sa, tocmai am aflat că acest device va avea și un succesor pe măsură. Este vorba despre un terminal cu ecran touch de mari dimensiuni și cu Gingerbread la bord: Allview P3 Alldro.

Smartphone-ul vine cu display de 4.1 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și rulează Android 2.3.5 Gingerbread, oferind și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, plus GPS și conectivitate 3G. Acesta poate fi numit fără remușcări un adevărat terminal high-end, dacă ne uităm la funcțiile sale. P3 Alldro are și avantajul faptului că este un terminal dual SIM și dacă adăugăm și Android și camera de 8 MP în același pachet handsetul începe deja să sune bine. Călcâiul lui Ahile îl constituie probabil procesorul său, care este un ARM11 la 670MHz.

Telefonul vine și cu posibilitate de apelare video, 3 aplicații Allview preinstalate (Allnews, Selfcare Stunnel și AplyStore), aplicația preinstalata Multiling și funcția T9 pentru limba romană. Beneficiem și de acces la rețelele de socializare, un GPS eficient și funcția Play and Go, care oferă control mai bun asupra media playerului, activ chiar și când ecranul este blocat. Noul telefon Allview vine și cu un GPU PowerVR SGX531, care permite realizarea unui streaming cursiv.

Allview P3 Alldro

Aflați și că telefonul folosește o baterie de 1900 mAh, iar această capacitate ar trebui să garanteze destule ore de browsing pe web. îl veți găsi pe Allview P3 Alldro în magazinul online Allview și la parteneri începând de pe 30 ianuarie, la prețul de 999 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×