Yurei Ninja Review (Allview X3 Soul Pro): un endless runner foarte oriental, cu viteza crescută (Video)

1.552 ori
<b>Yurei Ninja Review (Allview X3 Soul Pro): un endless runner foarte oriental, cu viteza crescută (Video)</b>În ziua de azi e foarte uşor să cazi în capcana de a crea un endless runner care îl clonează pe Temple Run. Nu e şi cazul lui Yurei Ninja, care merge pe o temă orientală şi are o viteză de gameplay ridicată. Jocul e gratuit in Play Store, lansat în iulie

În ziua de azi e foarte uşor să cazi în capcana de a crea un endless runner care îl clonează pe Temple Run. Nu e şi cazul lui Yurei Ninja, care merge pe o temă orientală şi are o viteză de gameplay ridicată. Jocul e gratuit in Play Store, lansat în iulie 2015 şi a fost testat pe Allview X3 Soul Pro.

Avem de-a face cu un endless runner cu ninja, care vor arunca cu steluţe în inamici, atunci când le avem printre itemuri. Vom face swipe lateral pentru a schimba benzile (3 benzi disponibile) de alergare, dar şi swipe în sus sau jos, pentru a sări peste obstacole sau a aluneca sub unele capcane. Putem debloca personaje noi şi arme noi, în special săbii.

Review Yurei Ninja, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Pro

Grafica nu arată rău şi avem şi boss battles, cu nişte giganţi care ne fugăresc şi dau cu sabia în noi, nu chiar departe de bătăliile cu boşi din Despicable Me, deşi acelea erau la alt nivel. Se va schimba şi perspectiva în timpul alergării şi veţi fi filmaţi din spate la un moment dat, iar în acea situaţie puteţi doar să evitaţi inamicii.

Swipe-urile laterale au şi rolul de a tăia inamicii cu sabia şi un aspect la care trebuie neapărat să avem grijă sunt capcanele mobile din cale. Vom aduna rubine, îndeplini scopuri şi realiza 3 obiective în fiecare misiune. Există şi boost-uri, printre care Auto Shuriken, Speed Slash, Magnetic şi alte câteva. Am apreciat aici tematica şi artwork-ul, dar şi viteza jocului. Îi acordăm un 8.2 din 10 şi descărcaţi jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview X3 Soul Pro, preturi actualizate:

Review Yurei Ninja, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×