Allview P5 PRO este anunțat oficial; vine cu display IPS de 4.5 inch și costă doar 349 lei la pre-comandă

1.301 ori
<b>Allview P5 PRO este anunțat oficial; vine cu display IPS de 4.5 inch și costă doar 349 lei la pre-comandă</b>&Icirc;n cursul acestei zile compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou produs din zona de buget, și anume modelul P5 Pro. Avem de-a face cu un terminal compact ce este disponibil la precomandă &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi pentru un...

În cursul acestei zile compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou produs din zona de buget, și anume modelul P5 Pro. Avem de-a face cu un terminal compact ce este disponibil la precomandă începând de astăzi pentru un preț de numai 499 lei, urmând ca livrările să înceapă din 11 februarie.

Totuși, mulțumită unei campanii desfășurate de Allview pe Facebook, doritorii pot beneficia de un voucher de 150 lei reducere pentru achiziția acestui device, prețul devenind doar 350 lei. Tot ce aveți de făcut este să vă întregistrați în aplicația dedicată de aici, până la data limită de 24 ianuarie.

Allview P5 PRO

Revenind la telefon, aflați că acesta ne aduce un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD de până la 128 GB. Allview P5 Pro vine cu un senzor foto principal de 5 megapixeli + bliț LED, și cu o cameră frontală de 0.3 megapixeli.

Allview P5 PRO

Lista de specificații mai include bateria de 1700 mAh, suportul 4G LTE și prezența sistemului de operare Android 5.1 Lollipop. Din punct de vedere al dimensiunilor primim un device cu greutate de 118,5 grame și grosime de 9.3 mm. În cazul în care v-a convins, puteți plasa o precomandă pentru acesta de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×