Coolpad MAX este anunțat oficial pentru piața chineză; phablet mid-range cu 3 GB RAM și preț de 348 dolari

729 ori
<b>Coolpad MAX este anunțat oficial pentru piața chineză; phablet mid-range cu 3 GB RAM și preț de 348 dolari</b>Ultimele c&acirc;teva zile au fost puse sub semnul unor multiple lansări de produse pe plan chinez, Xiaomi Redmi 3, și Lenovo Lemon 3 fiind c&acirc;teva dintre acestea. Pentru sf&acirc;rșitul de săptăm&acirc;nă iată că mai avem parte de o altă...

Ultimele câteva zile au fost puse sub semnul unor multiple lansări de produse pe plan chinez, Xiaomi Redmi 3, și Lenovo Lemon 3 fiind câteva dintre acestea. Pentru sfârșitul de săptămână iată că mai avem parte de o altă lansare, de această dată fiind vorba despre un produs marca Coolpad.

Compania chineză tocmai a dezvăluit phablet-ul mid-range Max, model al cărui design este destul de interesant la prima vedere, în ciuda elementelelor ce ne amintesc de Huawei Mate 8, ba chiar și de HTC One A9. Un detaliu ce ne atrage atenția din start, este panoul frontal acoperit de sticlă 2.5D.

Coolpad MAX este anunțat oficial pentru piața chineză; phablet mid-range cu 3 GB RAM și preț de 348 dolari

Printre specificațiile sale tehnice avem un display IPS Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare. Avem la dispoziție un slot dual-SIM ce are și rol de suport pentru carduri microSD.

Coolpad MAX

Coolpad MAX vine cu o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu un senzor foto principal de 5 megapixeli și cu tehnologia 4G LTE ce promite viteze de download de până la 150 Mbps. Totodată, primim un scanner de amprente amplasat pe spatele device-ului și o baterie de 2800 mAh însoțită de tehnologia de încărcare rapidă.

Coolpad MAX

Aflați că noul phablet al celor de la Coolpad sosește într-o carcasă metalică cu grosime de doar 6.9 mm și greutate de 175 grame. Prețul versiunii cu 16 GB memorie internă va fi de 348 dolari, în timp ce modelul superior cu 32 GB de stocare va fi vândut pentru suma de 379 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×