Allview pregătește lansarea lui X3 Soul Plus; smartphone ce excelează la capitolul divertisment

1.203 ori
<b>Allview pregătește lansarea lui X3 Soul Plus; smartphone ce excelează la capitolul divertisment</b>Cei de la Allview plănuiesc să aducă în curând pe piață și smartphone-ul X3 Soul Plus - terminal ce excelează la capitolul divertisment și pe care îl vedem astăzi într-un teaser oficial. Noul produs va beneficia de un panou frontal cu sticlă 2.5D, de

Compania brașoveană Allview plănuiește introducerea pe piața locală a unui nou smartphone în perioada următoare, fiind vorba despre modelul X3 Soul Plus pe care îl puteți vedea afișat în imaginea de mai jos. Din teaserul oficial proaspăt dezvăluit ni se aduce la cunoștiință faptul că acest dispozitiv va excela în special la capitolul multimedia.

Allview X3 Soul Plus

Observăm că telefonul adoptă un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, element de design ce promite o experiență de vizionare 'fără limite', dar și sesiuni anternante de gaming. Posibil ca diagonala acestuia sa fie de 5.5 inch sau poate chiar 6 inch, și să beneficieze de o rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli).

Ținând cont că termenul multimedia este scos în prim-plan aici, ar fi interesant dacă smartphone-ul va oferi la pachet și difuzoare stereo. Pentru moment însă, toate aceste specificații sunt la stadiul de simple supoziții, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm ca Allview să vină cu noi materiale teaser, și ulterior cu lansarea produsului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×