Allview P9 Energy S este un nou smartphone cu baterie de 5000 mAh; aduce și o cameră selfie de 13 mpx

1.676 ori
<b>Allview P9 Energy S este un nou smartphone cu baterie de 5000 mAh; aduce și o cameră selfie de 13 mpx</b>Din partea Allview sosește astăzi și smartphone-ul P9 Energy S, terminal cu baterie generoasă de 5000 mAh și cameră selfie de 13 megapixeli. Se livrează cu sistemul de operare Android Nougat din fabrică și printre dotările sale hardware regăsim

Brașovenii de la Allview au anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone din gama Energy, fiind vorba despre Allview P9 Energy S - produs prezentat în imaginile din galeria de mai jos. Se remarcă în continuare printr-o baterie de mare capacitate, în cazul de față printr-o unitate de 5000 mAh ce promite până la 22 ore autonomie în modul convorbire sau chiar 403 ore de autonomie în standby.

Allview P9 Energy S

Avem parte și de suport pentru încărcare rapidă 5V2A și după 10 minute de conectare la priză, vom beneficia de 90 minute de convorbire, 50 minute de browsing web sau putem face peste 1760 selfie-uri. Și partea de selfie este luată în calcul aici, asta pentru că telefonul vine echipat cu un senzor frontal de 13 megapixeli pentru imagini portret spectaculoase.

În spate se află un senzor similar de 13 megapixeli cu bliț LED și pe lista de dotări mai avem un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 3 GB RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Allview P9 Energy S oferă și scanner de amprente plasat frontal, conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM, port microUSB v2.0 și jack audio 3.5 mm. 

Dispune de asemenea de suport OTG pentru reverse-charging, ceea ce înseamnă că veți putea încărca și telefonul prietenilor folosindu-vă de al vostru P9 Energy S. Acest produs este disponibil la vânzare pentru suma de 1.299 lei și beneficiază de conceptul Fast Pass prin care se oferă un Android 7.0 Nougat aproape stock.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×