Allview Soul X5 Mini debutează cu dotări mid-range, breton și cameră duală în spate

2.247 ori
<b>Allview Soul X5 Mini debutează cu dotări mid-range, breton și cameră duală în spate</b>Înaintea lansării lui Allview Soul X5, iată că brașovenii de la Allview anunță un model mai de buget și anume pe Soul X5 Mini care se va comercializa pentru suma de numai 699 lei. Acesta aduce un ecran cu decupaj în zona superioară și oferă

Înainte de lansarea terminalului high-end Allview Soul X5 iată că cei de la Allview anunță astăzi un model de buget ce face parte din aceeași serie. Se numește Allview X5 Soul Mini și avem de-a face cu un telefon compact ce cântărește numai 156 grame și care se livrează cu un ecran HD de 5.67 inch ce oferă rezoluție HD+ de 1498 x 720 pixeli, tehnologie IPS LCD și sticlă de protecție Asahi Glass.

Allview X5 soul mini

Are un decupaj în zona superioară, procesor quad-core de 1.3 GHz și o soluție grafică IMG GE8100. Telefonul se livrează cu asistentul vocal AVI la pachet, rulează Android 8.1 Oreo din fabrică și partea de fotografiere primim un senzor selfie de 5 megapixeli, respectiv o cameră duală de 13 megapixeli (autofocus) + 0.3 megapixeli (focus fix) în spate cu suport pentru captură bokeh.

Allview X5 Soul Mini oferă 2 GB RAM, 16 GB de stocare flash + slot microSD, conectivitate LTE, Cat.4 și port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date. Are jack audio 3.5 mm, scanner de amprente în spate și o baterie de 3050 mAh ce oferă o autonomie de până la 630 minute în modul convorbire. Costă 699 lei și se livrează începând din 31 august! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×