Allview Soul X5 Style primeşte un teaser: design arătos şi baterie generoasă

1.567 ori
<b>Allview Soul X5 Style primeşte un teaser: design arătos şi baterie generoasă</b>Din partea celor de la Allview mai așteptăm un debut de smartphone în perioada următoare, fiind vorba despre modelul Soul X5 Style care astăzi bifează un teaser. Materialul promoțional scoate la iveală un design arătos și aflăm pe această cale

Allview continuă lansările de telefoane în această toamnă, pregătind un model din gama "Style" de această dată. E vorba despre Soul X5 Style, care a primit un teaser, pe care îl disecam în cadrul articolului.

Compania brașoveană a avut o perioadă ocupată în ultima vreme, între lansarea lui Allview A10 Lite şi cea a arătosului Allview P10 Style. Acelea sunt totuşi modele de buget cu Android Go, iar Soul X5 Style se vrea ceva mai mult de atât. Ni se promite "un design armonios", dar şi "o doză optimă de energie". Terminalul vine cu o ramă metalică şi panou frontal uşor curbat şi cu celebrul decupaj văzut şi la celelalte modele Soul X5.

În spate are probabil sticlă sau un material plastic care imită bine sticla. Judecând după Allview X4 Soul Style de anul trecut, acest succesor ar trebui să mizeze pe un ecran de cel puţin 5.5 inch Full HD, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi să aibă o cameră selfie generoasă, poate chiar de 16 megapixeli. X4 Soul Style aducea o baterie de 4010 mAh, deci e de aşteptat că o valoare similară să se regăsească şi aici.

Scannerul de amprente probabil s-a mutat în spate pentru că nu îl vedem în faţă în acest teaser. Nu exclud o cameră duală în spate, iar preţul l-aş prezice pe undeva între 1000 şi 1200 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×