Cu o zi înainte de startul livrărilor lui Note 9 descoperim la ce sume se mai vinde predecesorul Galaxy Note 8

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.384 ori
<b>Cu o zi înainte de startul livrărilor lui Note 9 descoperim la ce sume se mai vinde predecesorul Galaxy Note 8</b>Deși Samsung Galaxy Note 9 a atras cu siguranță atenția publicului, sunt multe persoane care consideră că upgrade-ul de la Note 8 la Note 9 nu se explică, motiv pentru care decid să sară peste această generație. Cu o zi înainte de startul

A mai ramas doar o zi până când retailerii și operatorii din întreaga lume (inclusiv din România) vor începe startul livrărilor lui Galaxy Note 9, un telefon care a ajuns rapid și pe masa noastră de teste și care a primit un unboxing detaliat din partea colegului Alex pe care îl vedeți aici.

Ne-am aflat și la New York pentru a pune mâna pe device, iar astăzi cu o zi înainte de debutul comercial ne-am gândit că ar fi interesant să aflăm la ce sume se mai vinde predecesorul Note 8. Datele de aici vă pot face o idee cu privire la evoluția prețului lui Note 9 pe parcursul unui an și dacă achiziția noului model merită sau nu în momentul de față.

O primă comparație pe care o putem face este între prețurile de debut. Astfel, dacă la momentul sosirii pe masa noastră de teste Note 8 costa în jur de 4.499 lei la retailerii locali, acum succesorul se vinde la un preț de aproximativ 4.699 lei în varianta de bază.

Cel mai bune prețuri actuale pentru Note 8:

Suma de vânzare a crescut cu 200 lei și dacă ar fi să luăm în calcul actualizările aduse la nivel intern, adaosul nu este foarte mare, asta pentru că primim o baterie mai generoasă, cameră dublă în spate și procesor de nouă generație. Chiar și așa sunt destul de mulți utilizatori care nu consideră upgrade-ul drept un pas potrivit de făcut în condițiile în care Note 8 este un power-house și în situația în care prețul său tot scade constant.

În momentul de față puteți cheltui sub 3.000 lei pe Note 8 și sunt șanse mari ca până la final de an să îl vedem chiar și la 2.500 lei în cadrul unor campanii de tip Black Friday. Se dovedește încă o dată pe această cale faptul că terminalele Samsung se devalorizează foarte rapid și că cei interesați de cele mai proaspete modele ar face bine să nu se grăbească cu achiziția terminalelor în ideea unor tăieri de prețuri ulterioare.

Mai multe prețuri practicate de către retailerii și operatorii de la noi puteți găsi în articolele dedicate de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×