Reduceri și Campanii Online #91: Azi Aoro, Fashion Days, PC Garage, eMAG [...]

682 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #91: Azi Aoro, Fashion Days, PC Garage, eMAG [...]</b>În prag de weekend descoperim noi campanii desfășurate în mediul online, printre acestea și o ofertă de tip Back to School propusă de către cei de la eMAG. Avem pe lista noastră de oferte și alte promoții la fel de interesante din partea

Pentru că weekend-ul se apropie cu pași repezi este un moment ideal ca astăzi să vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, unul în cadrul căruia includem ca de obicei o listă detaliată a celor mai proaspete campanii organizate în mediul virtual. Veți descoperi multe oferte pe gustul vostru, iar la final aveți și câteva informații referitoare la un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit!

Produsul erou al zilei:

Una dintre cele mai atractive reduceri din ultima vreme este asociată phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 care astăzi costă doar 2.599 lei pe QuickMobile.ro. Bonus odată cu folosirea codului promoțional QUICK202 în secțiunea de comandă veți avea de plătit într-un final numai 2.537 lei pe telefon, sumă ce include și livrarea. Dispozitivul este în continuare un performer și este ideal pentru funcții multimedia, dar și de productivitate!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×