Allview Soul X6 Xtreme primeşte o actualizare importantă, care îmbunătăţeşte captura foto/video şi retractarea automată a camerei selfie

1.440 ori
<b>Allview Soul X6 Xtreme primeşte o actualizare importantă, care îmbunătăţeşte captura foto/video şi retractarea automată a camerei selfie</b>Allview Soul X6 Xtreme este unul dintre telefoanele cu cele mai luminoase ecrane testate de noi în 2019. E şi unul dintre modelele trendy cu cameră selfie pop up, care e pe cale să devină mai bună datorită unei actualizări

Allview Soul X6 Xtreme este unul dintre telefoanele cu cele mai luminoase ecrane testate de noi în 2019. E şi unul dintre modelele trendy cu cameră selfie pop up, care e pe cale să devină mai bună datorită unei actualizări software. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Allview Soul X6 Xtreme

Compania brașoveană a lansat o actualizare de software pentru Soul X6 Xtreme, axată pe îmbunătăţiri aduse camerei, dar şi pe protecţia camerei pop up selfie. Noua versiune de software creşte calitatea fotografiilor capturate cu camera principală, dar şi cu cea frontală. Modul AI devine implicit la realizarea de fotografii, iar mulţumită algoritmilor implicaţi vom avea fotografii mai arătoase.

Allview Soul X6 Xtreme

Elementele din cadru sunt identificate mai rapid şi precis, iar parametrii camerei sunt ajustaţi instant. A crescut şi rezoluţia capturilor în mod Superfoto, la 96 de megapixeli, iar utilizatorii vor vedea detalii mai fine în aceste capturi. Allview menţionează şi că noul update mai aduce şi funcţii foto precum: GIF, Filtru culoare, Panorama, Slow Motion, Scanare QR, toate într-o nouă interfaţă.

Allview Soul X6 Xtreme

Camera frontală a primit un update, care reduce zgomotul din imagine, în condiţii low light şi mi se pare important de menţionat şi că s-a umblat la protecţia acestei camere. Aceasta se va retrage automat în cazul căderilor accidentale. Atunci când senzorul gravitaţional va detecta o mişcare bruscă, camera frontală va fi retrasă automat.

Avem şi un boost de calitate a filmării, pentru o imagine mai cursivă, mai ales la cadrele cu mişcare rapidă. În plus, posesorii de Allview Soul X6 Xtreme primesc noi patch-uri de securitate Google. Update-ul vine via OTA.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×