Samsung Galaxy A50 primeşte o actualizare importantă, care îmbunătăţeşte cititorul de amprente din ecran

984 ori
<b>Samsung Galaxy A50 primeşte o actualizare importantă, care îmbunătăţeşte cititorul de amprente din ecran</b>Samsung Galaxy A50, unul dintre cele mai dorite telefoane midrange ale momentului tocmai a primit o nouă actualizare software. Terminalul cu cameră triplă ajunge la versiunea de software A505FDDU1ASD6, iar pachetul de actualizare

Samsung Galaxy A50, unul dintre cele mai dorite telefoane midrange ale momentului tocmai a primit o nouă actualizare software. Terminalul cu cameră triplă ajunge la versiunea de software A505FDDU1ASD6, iar pachetul de actualizare ocupă 666 MB. Deocamdată acest update OTA a fost confirmat doar în India, dar urmează să se extindă la nivel global.

Galaxy A50

Se axează pe upgrade-uri de cameră, cititor de amprente şi Bixby. Odată cu sosirea sa, veţi putea beneficia de un câmp de vizualizare de 68 de grade pentru camera selfie, dar şi extra efecte de fundal pentru captura Live Focus. Au fost adăugate şi noi moduri Beauty pentru captura video.

Cititorul de amprente integrat în ecran primeşte la rândul său o actualizare, care ar trebui să îl facă să funcţioneze mai bine. Creşte viteza sa de deblocare a terminalului şi precizia. În plus Samsung oferă şi suport Bixby Routines pe acest device mai nou, o funcţie care se află şi pe terminalele Galaxy mai high end. Vă permite să automatizaţi din acţiunile/setările telefonului la anumite ore şi locuri.

Ultima pe lista de noutăţi este funcţia "Call and Message Continuity". Asta înseamnă că poţi prelua apeluri şi mesaje de pe alte terminale care sunt conectate la contul tău Samsung. Avem şi security patch-ul pe aprilie în acest update, pe care îl aşteptăm oricând pe parcursul săptămânii şi la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×