Sony Xperia 1 primește un nou update, cu îmbunătățiri pentru camera foto și patch de securitate pe septembrie

764 ori
<b>Sony Xperia 1 primește un nou update, cu îmbunătățiri pentru camera foto și patch de securitate pe septembrie</b>În timp ce Sony Xperia 5 se pregătește de lansarea comercială, iată că Xperia 1 bifează o nouă actualizare software. Aflăm că pachetul de update poartă numărul de build 55.0.A.6.56 și că distribuirea acestuia se va face în

În timp ce Sony Xperia 5 se pregătește de lansarea comercială, iată că Xperia 1 bifează o nouă actualizare software. Aflăm că pachetul de update poartă numărul de build 55.0.A.6.56 și că distribuirea acestuia se va face în etape în funcție de regiuni, astfel că ar putea dura câteva zile până când va ajunge pe toate telefoanele comercializate la nivel global.

Xperia 1

Printre noutățile aduse în cazul de față avem în primul rând îmbunătățiri pentru calitatea fotografiilor, dar și pentru întreaga experiență din cadrul aplicației Camera. Interfața este acum optimizată pentru o experiență mai stabilă de captură, asta potrivit changelog-ului oferit de către Sony.

Există și alte mențiuni aici, precum îmbunătățirea stabilității pentru conexiunile headset-urilor Bluetooth la device, dar și câteva fix-uri ce țin de gestionarea energiei. Mai aflați și că odată cu această actualizare vine și patch-ul de securitate din septembrie. Recenzia ultra-detaliată a lui Xperia 1 poate fi găsită aici și aflați că cel mai bun preț actual este de 3.799 lei pe eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×