Allview V3 Viper primește un teaser; primul telefon al brașovenilor cu funcția Dual WhatsApp

1.390 ori
<b>Allview V3 Viper primește un teaser; primul telefon al brașovenilor cu funcția Dual WhatsApp</b>Pe sfârșit de an cei de la Allview pregătesc lansarea unui nou smartphone, model numit V3 Viper care astăzi primește un teaser oficial. Suntem informați din start că acest produs va fi primul telefon din portofoliul companiei cu funcția

În inbox-ul nostru poposește astăzi și un teaser pentru un viitor smartphone Allview și anume V3 Viper. După cum suntem informați aici, avem de-a face cu primul smartphone din portofoliul brașovenilor echipat cu funcția Dual Whatsapp. Ce înseamnă asta este că vom putea instala două aplicații WhatsApp pe smartphone-ul nostru, fiecare având asociat câte un număr de telefon grație suportului dual-SIM.

Allview V3 Viper

Avem și o captură de ecran mai sus ce prezintă dotarea cu pricina și din păcate alte detalii lipsesc din ecuație pentru moment. Cel mai probabil vom avea de-a face cu dotări mid-range și un preț de sub 1000 lei. Ne vom convinge curând dacă așa stau lucrurile și printre dotările ce ar putea sosi la pachet prevăd un ecran de 5 - 5.5 inch, un procesor octa-core și 3 sau 4 GB RAM.

O adevărată surpriză ar fi ca telefonul să aducă o cameră duală în spate. Așteptăm alte teasere în următoarele zile și poate chiar lansarea până la finalul anului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×