"iPhone X părea imposibil" declară Phil Schiller, oficial Apple într-un nou interviu; Iată alte detalii din culise!

1.385 ori
<b>"iPhone X părea imposibil" declară Phil Schiller, oficial Apple într-un nou interviu; Iată alte detalii din culise!</b>Rar vedem oficiali Apple acordând interviuri, dar în ultima perioadă parcă numărul acestora s-a mărit. Spre exemplu astăzi aflăm ce are de spus Phil Schiller despre iPhone X, un telefon despre care declară că era imposibil la un moment dat

Oficialii Apple nu prea acordă interviuri, dar când o fac avem ocazia să întrezărim o parte din universul creativ care se afl[ în spatele acestui gigant. Phil Schiller, vicepreşedinte senior al firmei din Cupertino a acordat un astfel de interviu recent, în care a detaliat modul în care a luat naştere iPhone X şi ce travaliu greu a fost în spatele său.

Schiller a fost intervievat de către revista T3 şi e citat spunând că iPhone X a părut aproape imposibil la începuturile sale. Interviul a avut loc într-un apartament din Londra, iar discuţia a durat 40 de minute. Oficialul a subliniat şi că renunţarea la butonul Home a fost un joc de noroc pentru Apple, dar unul pe care firma l-a conştientizat şi asumat ca atare. Au vrut să lase trecutul în urmă şi să se dedice viitorului.

S-a discutat despre noul iMac Pro, despre proiectele AR de la Apple, dar şi despre întârzierea lui HomePod şi producţia lui iPhone X. E drept că acest din urmă terminal a avut dedicat cel mai mult timp. Apple a pornit din start la drum cu ideea că va livra numai ecran în zona frontală şi va miza pe Face ID să îl înlocuiască pe Touch ID. Phil a menţionat şi că în lipsa butonului Home e totuşi destul de uşor să te obişnuieşti cu noile gesturi swipe de control. 30 de minute ar fi necesare pentru acest „learning curve”.

Întrebat dacă Face ID va ajunge şi pe alte produse Apple, Schiller a declarat următoarele:

Încercăm să nu o luăm pe repede înainte. Avem multe planuri pe parcursul anului pentru multe lucruri, dar suntem și realiști cu privire la faptul că trebuie să creăm ceva și ca acel lucru să fie grozav. Pentru asta trebuie să studiem și să învățăm. Luăm în calcul toate cazurile din jurul lumii de la fiecare utilizator în orice situație, înainte de a ne imagina alte utilizări ale tehnologiei.

Senior VP-ul a menţionat şi că marele talent al lui Tim Cook este să recunoască avantajele muncii colaborative de la Apple. CEO-ul îi încurajează pe toţi să colaboreze, să fie o echipă, dar şi să îşi imagineze produse care nu ar fi posibile fără acea colaborare. Colaborarea se aplică şi la nivel de produse şi astfel a luat naştere ideea deblocării unui Mac cu un Apple Watch.

În realitate în spate e un calcul complex pe bază de Internet şi poziţionare pentru a realiza deblocarea, cu o tehnică avansată. Spre finalul interviului au primit o menţiune echipele hardware, software, cele care realizează chip-uri şi tehnologii radio, pe seama cărora au fost puse produse că AirPods şi Pencil. Phil Schiller a descris fiecare AirPod ca "un mini computer, care rulează software şi are propriul hardware".

Despre toate acestea, dar şi despre AR, HomePod şi multe altele aflaţi în interviul complet aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×