Allview V4 Viper: Design drăguţ şi funcţional

363 ori
<b>Allview V4 Viper: Design drăguţ şi funcţional</b>Allview V4 Viper e pe hârtie albastru, dar în realitate este un verde-albastru pe care îl remarci doar pe margini. Pe spate ar fi un negru cu reflexii albăstrii. Telefonul este fabricat din plastic şi spatele atrage amprente destul de mult.

Allview V4 Viper e pe hârtie albastru, dar în realitate este un verde-albastru pe care îl remarci doar pe margini. Pe spate ar fi un negru cu reflexii albăstrii. Telefonul este fabricat din plastic şi spatele atrage amprente destul de mult. Noroc că avem şi o husă oferită de Allview să salvăm situaţia. Creşte şi aderenţa cu această ocazie, nu că ar fi rea fără husă.

Video-review Allview V4 Viper, secțiunea design

V4 Viper măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte 138 de grame. Se simte în mâna cam că Galaxy A40 sau Galaxy A20e, poate mai uşor şi mai compact. Muchiile sunt măricele, dar mai înguste decât ce vedeţi prin China la preţul ăsta. Avem şi breton picătură, cu un contur un pic mai mare decât îmi place. Am primit unitatea de test cu protecţia de plastic pe ecran deja montată şi vă recomand grijă mare, pentru că noi deja avem 2-3 bule sub ea.

E un telefon comod, aderent, care stă bine în palmă şi cu butoane cu feedback OK. Îmi place cum prinde spatele lumina şi modul în care se schimbă look-ul sau în funcţie de unghi. Remarc şi nişte "valuri" pe acel plastic, imperfecţiuni care se văd la lumina puternică. Senzaţia rămâne similară cu A20e şi A40 în mână, un telefon funcţional şi drăguţ la preţul său.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×