Allview X1 Soul - ce smartphone ne pregătește compania brașoveană?

4.485 ori
<b>Allview X1 Soul - ce smartphone ne pregătește compania brașoveană?</b>Visual Fan a pregătit un eveniment de presă pentru joi. Din invitație descoperim denumirea smartphone-ului: Allview X1 Soul. Să fie primul lor smartphone cu suport pentru o singură cartelă SIM? &nbsp; Avem o primă imagine făcută cu telefonul. A...

Visual Fan a pregătit un eveniment de presă pentru joi. Din invitație descoperim denumirea smartphone-ului: Allview X1 Soul. Să fie primul lor smartphone cu suport pentru o singură cartelă SIM?

Avem o primă imagine făcută cu telefonul. A sosit din partea unui cititor. Este la rezoluția de 4160x3120 pixeli, de aici rezultă că integrează un senzor de 13 Megapixeli. Clar va fi un telefon din categoria de top. Niciun alt smartphone Allview nu trece de granița a 8 Megapixeli, cu excepția din viitorul apropiat a lui Allview X1 Soul. Apertura este de f/2.2, de aici rezultă un viitor camera phone, poate și cu conectivitate dual-sim.

EXIF imagine Allview X1 Soul

Specificații oficiale Allview X1 Soul:

  • display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920x1080 pixeli;
  • procesor Mediatek quad-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.2 Jelly Bean;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 2000 mAh, 128 gr. și 7.9 mm grosime.
  • audio - Amplificator audio Yamaha

Presupun că Allview pregătește un smartphone de top care să concureze cu Alcatel One Touch Idol X, GIGABYTE Guru G1 sau UTOK 500Q. Abia aștept să-l văd la lucru și revin cu primele impresii și un clip video de tip hands-on.

UPDATE: Posibil look al noului telefon Allview:

Allview X1 Soul

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×