Evenimentul Google+ a adus noi update-uri pentru Hangouts și Auto Awesome

1.388 ori
<b>Evenimentul Google+ a adus noi update-uri pentru Hangouts și Auto Awesome</b>Cei de la Google au organizat astăzi un eveniment ce s-a axat pe update-urile aduse aplicațiilor Google Hangouts și aplicației de editare a pozelor numită Auto Awesome. Printre pricipalele modificări aduse aplicației Hangouts se numără integrarea...

Cei de la Google au organizat astăzi un eveniment ce s-a axat pe update-urile aduse aplicațiilor Google Hangouts și aplicației de editare a pozelor numită Auto Awesome. Printre pricipalele modificări aduse aplicației Hangouts se numără integrarea SMS.

De asemenea, Hangouts mai dispune de o nouă funcție ce îți permite să distribui prietenilor locația unde te afli, posibilitatea de a trimite gif-uri animate prin mesaje și aduce câteva îmbunătățiri pentru apelurile video. îmbunătățirile constă în oferirea de suport full-screen video chat pe toate device-urile și iluminare automată a camerei web. Pe lângă aceste funcții Google a dezvăluit că videoclipurile și sunetele din Hangouts vor fi setate pe HD.

Auto Awesome Movies​

Aplicația Auto Awesome, ce permite editarea fotografiilor din Google+, a evoluat acum și ne dă posibilitatea de a ne juca cu diferite efecte și pentru clipurile video. Președintele Vic Gundotra a anunțat că aplicația “Auto Awesome Movies” va combina clipurile video într-un singur clip cu o coloană sonoră, stabilizare a imaginii și multe alte efecte (un soi de Zoe de la HTC). Puteți face modificări fie manual, fie folosind niște algoritmi avansați care vor știi momentul potrivit pentru a combina muzica cu videoclipul.

în afară de acest update pentru videoclipuri, au fost introduse și unele modificări pentru editarea pozelor. Trei noi filtre au fost adăugate: Motion, Action și Eraser. Motion va permite crearea de gif-uri animate, în timp ce Action va folosi câteva poze din care va rezulta o singură imagine care pare să se miște. Funcția Eraser va permite ștergerea obiectelor nedorite din fotografiile realizate, aceasta fiind similară cu Samsung Eraser. Ne putem aștepta ca aceste update-uri să sosească începând de astăzi, dar probabil vor fi nevoie de 2-3 zile pentru a ajunge la toată lumea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×