Allview X1 Xtreme promovat prin intermediul unui clip pe YouTube

2.047 ori
<b>Allview X1 Xtreme promovat prin intermediul unui clip pe YouTube</b>După ce acum câteva zile, brașovenii de la Allview lansau primul smartphone cu adevărat flagship din portofoliu, și anume X1 Xtreme, un device ce ne-a uimit atât prin prisma specificațiilor cât și a prețului, iată că astăzi putem admira o...

După ce acum câteva zile, brașovenii de la Allview lansau primul smartphone cu adevărat flagship din portofoliu, și anume X1 Xtreme, un device ce ne-a uimit atât prin prisma specificațiilor cât și a prețului, iată că astăzi putem admira o primă reclamă cu produsul în cauză, ce a fost postat pe YouTube.

întregul clip video se axează pe ideea centrală: “Curajul vine în mai multe forme și mărimi”, și ne prezintă diferite momente din viață când avem nevoie de o mică doză de curaj. Fie că escaladăm un munte, fie că avem emoții pentru prima dată când pășim pe gheață, toate aceste momente fac parte din viața noastră și Allview X1 Xtreme trebuie să fie unul dintre ele.

Vă reamintim că X1 Xtreme beneficiază de un display JDI IPS Full HD de 5.5 inch protejat de Gorilla Glass 3, 32 GB memorie de stocare, o cameră foto principală de 16 megapixeli și o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Deși unele specificații sunt de top, bateria acestuia dezamăgește, ea fiind o unitate de numai 2500 mAh. Allview X1 Xtreme va fi disponibil în magazine începând din 31 martie, la un preț de 1999 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×