Evolio oferă o serie de reduceri speciale În acest weekend; tablete cu prețuri Începând de la 229 lei

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.430 ori
<b>Evolio oferă o serie de reduceri speciale În acest weekend; tablete cu prețuri Începând de la 229 lei</b>Iată că cei de la Evolio ne propun o serie specială de reduceri, denumită Crazy Weekend, ce va fi aplicată unui număr de 10 tablete din portofoliul companiei. Unul dintre cele mai accesibile dintre acestea, va fi tableta Evotab 4, care poate fi a...

Iată că cei de la Evolio ne propun o serie specială de reduceri, denumită Crazy Weekend, ce va fi aplicată unui număr de 10 tablete din portofoliul companiei. Unul dintre cele mai accesibile dintre acestea, va fi tableta Evotab 4, care poate fi a voastră pentru suma de doar 229 lei.

Modelul de mai sus, și anume Evotab 4, dispune de un display de 7 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor Cortex A9 de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră frontală de 0.3 megapixeli și o baterie de 2500 mAh.

Printre celelalte modele care beneficiază de reduceri consistente se mai numără și modelul Evolio X8, tabletă ce a primit de curând un review marca Mobilissimo. Aflați că aceste prețuri vor fi disponibile doar pentru acest weekend, iar în caz că sunteți dornici de noi achiziții, ar trebui să vă grăbiți.

Lista completă de tablete cu prețuri reduse:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×