Shadow Blade Review (joc iOS/iPad Mini): un platformer clasic, puțin cam scurt (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 937 ori
<b>Shadow Blade Review (joc iOS/iPad Mini): un platformer clasic, puțin cam scurt (Video)</b>Cu câteva săptămâni în urmă am jucat (în mod obsesiv) un joc foarte interesant pe iPad Mini. E vorba despre Shadow Blade, un platformer clasic, care a fost lansat la începutul acestui an pe iOS și costă 2 dolari. &nbsp; Avem de-a face aici cu un...

Cu câteva săptămâni în urmă am jucat (în mod obsesiv) un joc foarte interesant pe iPad Mini. E vorba despre Shadow Blade, un platformer clasic, care a fost lansat la începutul acestui an pe iOS și costă 2 dolari.

Avem de-a face aici cu un platformer side scrolling, în care controlați un ninja, care sare pe ziduri, lovește inamicii cu sabia și face diferite acrobații. Metoda de control e simplă și implică 4 butoane virtuale: înainte, înapoi, buton de atac și săritură. Veți putea face sărituri duble, să săriți din perete în perete, să loviți în săritura sau să aterizați cu impact violent, spărgând obstacole și lovind inamici.

Shadow Blade Review​

Shadow Blade e un joc foarte ușor, pe care l-am terminat în aproximativ o oră și jumătate. Vă veți confrunta cu alți ninja, lansatoare de rachete, aruncători de flăcări și sniperi, plus capcane, de obicei unele cu țepi. Jocul creează dependența și vine de la faimoșii Crescent Moon Games, care au și alte hituri în portofoliu.

Puteți face combo-uri și când ajungeți la luptă cu bossul, veți avea de-a face cu valuri de inamici. Practic, acesta este un parkour cu săbii, care primește de la noi nota 8.3 din 10. îl descărcați de aici.

Prețul actual al tabletei iPad Mini îl puteți afla de aici.

Shadow Blade Review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×